Vyhladávač: Cena od do Pridať inzerát
Navigácia Zbavsatoho.sk - Vybavenie prevádzkarne - Svetelný reklamný červený LED panel

Svetelný reklamný červený LED panel

svetelny_reklamny_cerveny_led_panel_1mshl.jpg
svetelny_reklamny_cerveny_led_panel_bvfib.jpg svetelny_reklamny_cerveny_led_panel_bvfib.jpg svetelny_reklamny_cerveny_led_panel_ikaiv.jpg svetelny_reklamny_cerveny_led_panel_ikaiv.jpg svetelny_reklamny_cerveny_led_panel_orse7.jpg svetelny_reklamny_cerveny_led_panel_orse7.jpg
(klikni na obrázok pre zväčšenie)
Cena
06.12.2012 200,00 €

Svetelný reklamný panel s červeným LED displejom na zobrazovanie bežiaceho textu. Veľa možností upravenia textu: rýchlosť zobrazovania, bežiaci rám a pod. Texty sa môžu archivovať a opäť nahrať. Možno zobrazovať: veľké a malé písmená s diakritikou, dátum aj čas. 1536ks LED, nízka spotreba: 35W. Programovanie cez USB port. Vynikajúca viditeľnosť aj za denného svetla. Rozmery: 98x20cm. Nový. Doklad. Dobierka 10 EUR.

Vlastnosti
Lokalita: Slovensko
Kontaktná osoba: Tpac
Tel/Mobil: 0949188355

Odpovedať na inzerát

Váš email:*
Vaša odpoveď:*
POZNÁMKA: údaje označené * sú povinné
Copyright ©2012 zbavsatoho.sk, Všetky práva vyhradené.
Prevádzkovateľ nezodpovedá za obsah inzercie ani diskusie, taktiež nezodpovedá za porušovanie práv duševného vlastníctva ani iných práv používateľmi. Každý používateľ preberá zodpovednosť za svoju inzerciu sám a dobrovoľne a súhlasí s tým, že nebude používať služby na serveri na účely, ktoré sú v rozpore so všeobecne záväznými právnymi predpismi Slovenskej republiky.